T-Base fuusioitui osaksi Consultoria

 

Consultor Finland Oy:n tytäryhtiö T-Base Oy fuusioitui osaksi Consultoria 1.1.2024 alkaen. Fuusio on jatkoa marraskuussa 2022 toteutuneelle yrityskaupalle, jossa Consultor Finland Oy osti T-Base Oy:n koko osakekannan. Yhtiöiden toiminta jatkuu 1.1.2024 alkaen Consultor Finland Oy:n nimissä: T-Base Oy:n nimi säilyy aputoiminimenä.

Fuusion myötä reilun vuoden takaisen yrityskaupan jälkeinen toimintamme yhtenäistyy ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme keskitetysti entistä parempia ja monipuolisempia palveluja. Fuusion myötä Consultorin osaaminen vahvistuu erityisesti Microsoft-teknologioiden alueella.

”Liki 20 vuotta kestäneen läheisen yhteistyön jälkeen olen todella iloinen siitä, että 14 kuukautta sitten tehty yrityskauppa tuli nyt prosessina päätökseen ja jatkamme eteenpäin yhtenäisenä joukkona. Olemme saaneet Consultoriin yrityskaupan kautta hienoja uusia asiakkaita ja upeita osaavia työntekijöitä ja tältä pohjalta on hyvä lähteä yhdessä rakentamaan uutta vuotta ja uusia tarinoita.”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Fuusion myötä T-Basen nettisivut ja sosiaalisen median kanavat tulevat poistumaan ja kaikki viestintä tapahtuu Consultorin verkkosivustolla ja sosiaalisen median alustoilla. Myös T-Basen henkilöstön sähköpostiosoitteet päivittyvät @consultor.fi-loppuisiksi.

 

Lisätietoja fuusioon liittyen antaa:

Markus Andersson, toimitusjohtaja
markus.andersson@consultor.fi, +358 40 754 4601

 

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen kasvava ja kehittyvä IT-asiantuntijapalveluyritys. Yrityksellämme on toimistot Helsingissä, Rovaniemellä sekä Kotkassa. Tarjoamme luotetut ja sitoutuneet huippuosaajat tietojohtamisessa, projektijohtamisessa, järjestelmäkehityksessä sekä tietoturvassa. Toteutamme palvelujen digitalisointeja, kokonaisvaltaisia verkkopalveluratkaisuja ja räätälöityjä ohjelmistoprojekteja mittavalle määrälle asiakkaita julkisella sektorilla sekä useille merkittäville yksityisen sektorin organisaatioille mukaan lukien merkittäviä toimijoita vähittäiskaupan, finanssialan ja teollisuuden aloilta.