Tiedolla johtamisen asiantuntijapalvelua DigiFinlandille

Consultor on voittanut DigiFinland Oy:n järjestämän kilpailutuksen asiantuntijapalvelusta, jossa tehtävänä on tukea Sisäministeriötä tietojärjestelmien määrittelytyössä. Rakennettavat tietojärjestelmät kohdistuvat pelastustoimen onnettomuuksien ehkäisytoimintaan, sähköiseen asiointiin, raportointiin, tilastointiin sekä analysointiin.

Huhtikuussa 2021 alkavalla sopimuskaudella tuemme Sisäministeriötä mm. pelastustoimen onnettomuuksien ehkäisyn ja sähköisen asioinnin prosessien ja tietojärjestelmien suunnittelussa, teknisessä ja toiminnallisessa vaatimusmäärittelyssä sekä suunnittelussa.

”DigiFinland on koko elinkaarensa ajan ollut Consultorin merkittävä asiakas, ja olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että pystymme taas kerran täyttämään asiakkaan asiantuntijatarpeet”, iloitsee Consultorin johtava konsultti Jari Wickström.

DigiFinland Oy on Suomen valtion omistama kehitysyhtiö, jonka tehtävänä on edistää sosiaali- ja terveys- sekä pelastusalan digikehittämistä sekä julkisen hallinnon ICT:n yhteensopivuutta. DigiFinland syntyi 1.2.2020, kun vuonna 2017 perustetut valtion erityistehtäväyhtiöt SoteDigi Oy ja Vimana Oy yhdistyivät.

Lisätietoja:

Consultor Finland Oy
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@consultor.fi

28.4.2021