Tietosuoja­konsultointia HSL:lle

Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä tilaa tietosuojakonsultointia Consultorilta. Konsultointi sisältää muun muassa asiakkaan tietosuojan vaikutusten arviointimallin kehittämistä, tietosuojadokumentaation laatimista ja päivittämistä sekä asiakkaan projektityön tukemista.

”HSL on Suomen suurin joukkoliikennepalveluiden tarjoaja ja merkittävä uusi asiakkuus meille. On hienoa toimittaa palveluita asiakkaalle, joka hoitaa päivittäin keskimäärin yli miljoona julkisen liikenteen matkaa”, kertoo johtava konsultti Pekka Ryhänen.

Consultor Finland Oy on valtionhallinnon sopimustoimittaja digitaalisen turvallisuuden asiantuntijapalveluissa. Consultor palvelee tietoturvallisuuden alueella laajasti myös kuntasektoria entisen KL-kuntahankintojen sopimustoimittajana; KL-kuntahankinnat kuuluu nykyään Hanseliin.

Helsingin seudun liikenne (HSL) on kuntayhtymä, jonka jäsenkuntia ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Tuusula, Kirkkonummi ja Siuntio. HSL:n järjestämään joukkoliikenteeseen tehdään vuosittain yli 380 miljoonaa nousua. Lähtöjä on arkipäivisin yli 25 000 ja linjoja yli 300.

Lisätietoja: