Toimitusjohtajan blogi: Taas parempaa uutta vuotta

Kuluva vuosi päättyy nousevissa tunnelmissa. Kansakuntamme on nousussa niin urheilullisella, taiteellisella kuin taloudenkin mittareilla mitattuna. Lisäksi vahvassa nousussa ovat Suomeen kohdistunut matkailu, keskilämpötila sekä käsittääkseni myös kaupassa myytävän oluen enimmäisalkoholiprosentti. Viimeisimmän osalta nousussa ovat myös huolet ja murheet, että miten meidän tässä käy, mutta varmaankin hyvin, kun nousussa ovat myös terveelliset elämäntavat ja liikunta. Täytämme ensi vuonna siis 100 vuotta lähes yksinomaan nousevissa tunnelmissa.

Consultorille jää taakse ison muutoksen vuosi. Oma 12 vuotta kestänyt nousukautemme taittui, moni hieno projekti koki päätöksensä ja muutamien asiakkaidenkin kanssa yhteistyö on tilapäisesti jäänyt tauolle. Samaan aikaan olemme uutterasti myös rakentaneet perustaa tuleville vuosille. Uskomme ensimmäisten tulosten näkyvän jo ensi vuonna ja ne tulevat osaltaan viitoittamaan tietämme seuraavat vuodet eteenpäin. Näin ollen, vaikka vuosi on liiketoiminnallisesti meille laskun vuosi, päättyy se kuitenkin nouseviin odotuksiin ja suupieliin.
Meillä on ollut ja on edelleenkin hieno mahdollisuus ja kunnia työskennellä kansakunnan kärkiasiakkaiden kanssa, eikä tähän pisteeseen oltaisi päästy ilman heitä. Consultorin henkilökunnan ohella kanssamme töitä ovat olleet tekemässä lukuisat kumppanimme, joille kuuluu iso kiitos kuluneesta vuodesta sekä toive, että myös jatkossa voidaan vähintään yhtä hyvällä yhteistyöllä töitä tehdä. Paljon on vielä tehtävää ja tekemistä, maailma ei tänäkään vuonna tullut valmiiksi.
Näillä sanoin haluan toivottaa kaikille rauhaisaa joulua ja nousujohteista uutta vuotta.
Markus Andersson
toimitusjohtaja
etunimi.sukunimi@consultor.fi