Toimitusjohtajan terveiset

1.10.2004 silloinen pääministeri Matti Vanhanen piti Säätytalolla Väestöpoliittisessa tulevaisuusfoorumissa puheen, joka keskittyi muun muassa väestörakenteen muutoksen aiheuttamien vaikutusten analysointiin. Puheessa kuvataan pääministerinäkökulmasta sellaista yhteiskuntaa, joka on meille tänään nykyisyyttä tai ainakin lähitulevaisuutta. Toisaalta siinä puhutaan myös paljon muutoksesta, joka meille on tullut 10 vuoden aikana varsin arkipäiväiseksi. Yhä vähemmällä työvoimalla pitäisi saada aikaan yhä enemmän.  Haaste koskee sekä yrityksiä että julkista sektoria. Eli meitä kaikkia.

Markus

Täsmälleen samana päivänä syntyi Consultor, joka aloitti oman taipaleensa auttamalla isossa muutosprojektissa ensimmäistä asiakastaan. Ehkä vielä tuolloin väestörakenteen ja juuri perustetun yrityksen välinen yhteys tuntui aika kaukaiselta, mutta nyt 10 vuotta myöhemmin tuntuu siltä, että emme enää ole ainoastaan osa kuvattua tulevaisuutta vaan olemme osa haasteeseen liittyvää ratkaisua. Toteutamme tuottavuutta parantavia tietotyön välineitä.  Autamme asiakkaitamme toimimaan tehokkaammin. Tuemme asiakkaitamme saavuttamaan projekteissa parempia tuloksia.
Consultorin perustamistiedotteessa todettiin, että ”Consultorin tarjoamat palvelut tähtäävät tietotekniikkaprojektien onnistumisen varmistamiseen”.  Katson, että olemme tässä tehtävässä onnistuneet erinomaisesti. Syntymäpäivän kynnyksellä haluan kiittää kuluneesta ajasta kaikkia yrityksen tarinaan liittyneitä ihmisiä ja toivon, että saamme jatkaa yhteistyötä myös vähintään seuraavat 10 vuotta.
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
Puh. 040 754 4601