Toimitusjohtajan terveiset

Kun tätä kirjoitan, vuodesta 2014 on kulunut yhteensä 343 päivää. Vielä muutama päivä päälle ja käsillä on taas uusi vuosi ja uusi mahdollisuus saada maailma valmiiksi. Epäilen, ettei valmista tule ensi vuonnakaan, mutta pieniä palasia saamme tehtyä. Kuten olemme saaneet tehtyä kuluvankin vuoden aikana.

MarkusVuosi 2014 alkoi joutuisasti, kun vain muutama hetki vuodenvaihteen toisella puolella käyttöönotettiin Energiaviraston uudet verkkosivut ja ensimmäisen neljänneksen aikana julkaistiin useita muita toteuttamiamme sivustoja. Toisen neljänneksen aikana uudistimme omat verkkosivumme ja pääsimme virallisesti Suomen 250 suurimman IT-yrityksen joukkoon.
Kolmannen neljänneksen kohokohtina mainittakoon mm. pidemmän aikaa kehityksen alla olleen Yritys-Suomi -sivustokokonaisuuden näkyvyys eri medioissa. Viimeisellä neljänneksellä juhlimme yrityksen 10-vuotista taivalta Vanhalla Ylioppilastalolla ja Verohallinto otti käyttöön toteuttamamme asiointipalvelun. Marraskuun lopusta olemme aloittaneet yhteistyön Valtorin kanssa. Kaiken tämän lisäksi ja ohella on vielä valtavasti muitakin projekteja, joita on toteutettu ja tehty ja jotka eivät kuitenkaan tilanpuutteen vuoksi tässä tule mainittua.
Tuleva yrityksen kymmenes tilinpäätös tulee osoittamaan, että myös vuosi 2014 on meille kasvun vuosi. Kasvu on seurausta asiakkaidemme luottamuksesta meitä kohtaan, joka on tulosta henkilökuntamme sekä kumppaniemme tekemästä erinomaisesta työstä. Kymmenvuotisjuhlassamme omassa puheenvuorossani puhuin yrittämisestä ja onnistumisesta ja siitä, kuinka itse koen, että olemme omassa työssämme onnistuneet yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Toivon, että myös tulevana vuonna lähdemme kaikki yhdessä onnistumaan: sen me olemme ansainneet.
Consultor_joulu
Rauhallista joulua kaikille toivottaen,
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
Puh. 040 754 4601