Tuemme sarkoomatutkimusta joululahjoituksella

Jatkaen vuosittaista merkityksellistä perinnettämme – lahjoitimme tämän vuoden joulumuistamisiin tarkoitetut varat hyväntekeväisyyteen.

Tänä vuonna lahjoituskohteeksi valitsimme Vilja Linnean Sarkoomarahaston.

Sarkoomat ovat vähemmän tunnettuja, harvinaisia syöpiä, joihin on hyvin vähän tarjolla uusia täsmähoitoja. Sarkoomien kohdalla yhtenä haasteena on diagnoosien viivästyminen. Tämä johtuu sarkoomien oireiden epämääräisyydestä ja monimuotoisuudesta sekä siitä, että sarkoomat ovat hyvin vähän tunnettuja syöpiä.

Vilja Linnean Sarkoomarahaston tarkoituksena on nostaa sarkoomasyöpien tunnettuutta, tukea sarkoomiin liittyvää kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä ja verkostoitumista sekä tukea sarkoomiin kohdistuvaa tutkimusta, koulutusta ja hoitojen kehittämistä.

”Teemme parhaamme, että sarkoomatutkimus saa enemmän tukea. Näin toteutamme vain 20-vuotiaana osteosarkoomaan kuolleen Vilja Linnean toiveen löytää toimivia hoitoja sarkoomiin.”, toteaa Mirja Alve, Viljan äiti ja yksi Sarkoomarahaston perustajista.

”Sarkoomarahasto tekee arvokasta työtä harvinaisten sarkoomasyöpien tutkimuksessa. Tämän lahjoituksen avulla haluamme antaa tukemme Sarkoomarahastolle ja samalla lisätä tietoisuutta näistä vähemmän tunnetuista syövistä. Kiitämme Sarkoomarahastoa heidän arvokkaasta työstään ja olemme kunnialla mukana tukemassa heidän tärkeää työtänsä. Toivotamme kaikille lämpöistä joulua ja toivomme, että yhdessä voimme edistää tutkimusta ja hoitoja, jotka tuovat toivoa ja helpotusta sarkooman kohtaamisessa.”, toteaa Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme kaikille iloista joulua sekä onnellista uutta vuotta 2024!

Löydät lisätietoja Vilja Linnean Sarkoomarahastosta osoitteesta www.sarkoomarahasto.fi

 

Tuemme harvinaisten sarkoomasyöpien tutkimusta