Uusi Consultorlainen Lassi-Pekka Laitinen

Consultorin asiantuntijatiimi on kasvanut uuden työntekijän aloitettua joukossamme.

Lassi-Pekka, tuttavallisemmin Lassi, on kokenut projektinhallinnan ammattilainen ja digitaalisten palvelujen kehittämisen erikoisosaaja. Lassilta löytyy kymmenien vuosien kokemus finanssialalta, mutta kokemusta on karttunut myös muun muassa öljy- sekä teollisuusalalta.

Viimeisimmässä roolissaan ennen Consultorilla aloittamista Lassi toimi yhdessä Suomen suurimmassa finanssialan yrityksessä palvelu- ja projektipäällikkönä vastaten muun muassa digitaalisten rahoituspalvelujen kehittämisestä, palvelujen teknisestä käyttäjätuesta sekä niihin liittyvistä järjestelmähankkeista.

Lassin mielenkiintoon Consultoria kohtaan vaikutti erityisesti se, että hän piti Consultoria dynaamisena sekä kehittyvänä yrityksenä, joka pyrkii asiantuntemuksellaan hyviin tuloksiin ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Vapaa-aikaansa Lassi viettää mökillään Savossa ja hän on myös aktiivinen urheilun harrastaja. Hän viihtyy niin golfkentillä, kuin sählyn, sulkapallon tai tenniksenkin parissa – penkkiurheilua unohtamatta.

Olemme erittäin iloisia, että saamme Lassin mukaan asiantuntevaan joukkoomme. Lassin vankka asiantuntemus tulee olemaan kallisarvoista sekä meille, että meidän asiakkaillemme.

Lisäksi kartoitamme jatkuvasti uusia asiantuntijoita joukkoomme. Mikäli kiinnostuit työskentelystä kanssamme, ole rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää.

Kiinnostuitko?