Ura ja yhteistyö

Olemme aina toimineet vahvasti verkostoituneesti

Työmahdollisuuksia IT-osaajille

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia tietojohtamisen, projektijohtamisen, sovelluskehityksen sekä tietoturvan saralla. Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkaita tekijöitä – niin freelancerit, yksinyrittäjät kuin yrityskumppanitkin ovat tervetulleita liittymään joukkoomme. Tarjoamme myös mahdollisuuden työllistyä suoraan meidän palvelukseemme.

Jos omaat vahvaa osaamista ja asiakaslähtöistä asennetta, olemme erityisen kiinnostuneita yhteistyöstä kanssasi.

Yhteistyössä suomalaisten yrittäjien kanssa

Palvelutoimituksissa olemme aina käyttäneet oman henkilökunnan lisäksi alihankkijoina suomalaisten pienten it-yritysten asiantuntijoita. Käytännössä tämä on tarkoittanut, että olemme asiakas isolle joukolle it-yrityksiä tai -yrittäjiä. Vahvana yrityksenä ja hyvänä asiakkaana olemme tukeneet suurta joukkoa suomalaisia yrityksiä globaalisti kilpailulla alalla.

Periaatteenamme on, että olemme sekä omille työntekijöillemme että verkostossamme toimiville yrittäjille turvallinen työympäristö, jossa on hyvä olla. Matalan organisaation yrityksenä toimintamme on tekijöillemme ennakoitavaa ja ennustettavaa. Pyrimme mahdollisimman pitkiin työ- ja yhteistyösuhteisiin.

”Consultorilla kumppaniverkosto on aktiivinen. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä ja katsotaan, olisitko hyvä lisä joukkoomme.”

Artikkelit

Haemme integraatioasiantuntijaa

Haluatko olla osa upeaa tiimiämme Rovaniemellä? Etsimme nyt motivoitunutta ammattilaista, työskentelemään kanssamme asiakasprojekteissa.   Tehtävänkuvaus: Tehtävänäsi on toimia toteuttajana, koodarina sekä integraatioasiantuntijana. Työskentelet monipuolisten asiakasprojektien…

Lue lisää

Integraatio-osaaja Rovaniemelle

Consultor Finland Oy on vuonna 2004 perustettu, nopeasti kasvava IT-konsulttitalo. Yrityksellämme on toimistot Helsingissä, Rovaniemellä sekä Kotkassa. Etsimme Rovaniemelle hyvää tyyppiä osaksi huipputiimiä työskentelemään asiakasprojekteissa….

Lue lisää