Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille tärkeää ja se näkyy kaikessa tekemisessämme. Haluamme olla vastuullinen kumppani asiakkaillemme tarjoten heille laadukkaita IT-asiantuntijapalveluita samalla kun otamme vastuullisuuden huomioon kolmella keskeisellä alueella, jotka ovat  taloudellinen-, sosiaalinen- sekä ympäristövastuullisuus.

Taloudellinen vastuu

Olemme saavuttaneet yli 20 % vuosittaisen liikevaihdon kasvun ja merkittävää tuloksen parannusta viime vuosina. Pyrimme jatkuvasti toteuttamaan ratkaisuja, jotka tuovat kestävää kannattavuutta sekä asiakkaillemme että meille.

Arkipäiväämme kuuluu systemaattinen toimintamme arviointi ja kehittäminen. Seuraamme tarkasti tuloksiamme, tuottavuuttamme ja osaamistamme, otamme vastaan asiakkailtamme tulevaa palautetta ja luomme uusia ratkaisuja liiketoimintaympäristön muutoksiin. Näillä keinoilla varmistamme, että toimintamme pysyy kannattavana ja joustavana myös tulevaisuudessa.

Ympäristövastuu

Teemme jatkuvasti parannuksia toimintatapoihimme vähentääksemme negatiivisia ympäristövaikutuksiamme. Toimipisteissämme edistämme aktiivisesti kestäviä käytäntöjä, kuten energiatehokasta valaistusta ja laitteiden kierrätystä. Vuonna 2021 pääkonttorimme muuton myötä siirryimme käyttämään 100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköenergiaa, mikä on merkittävä askel hiilijalanjälkemme vähentämisessä.

 

 

 

Sosiaalinen vastuu

Työntekijöidemme hyvinvointi on toimintamme perusta. Haluamme edistää vastuullista ja positiivista yrityskulttuuria, luoden oikeudenmukaisen, turvallisen ja innostavan työympäristön jokaiselle työntekijällemme.

Pidämme huolta myös alihankkijoistamme. Meille on tärkeää, että tunnemme alihankkijamme ja pidämme heihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Teemme paljon yhteistyötä pienten yritysten sekä yksityisyrittäjien kanssa, joiden kanssa pyrimme mahdollisimman pitkiin työ- ja kumppanuussuhteisiin.

Haluamme muistaa alihankkijoitamme myös työn ulkopuolella ja järjestämme säännöllisesti yhteistä virkistystoimintaa. Tällä tavoin luomme yhteisöllisyyttä myös konsulttiverkostomme kanssa.

”Vastuullisesti toimiminen on meille jatkuva matka. Haluamme olla edelläkävijöitä alallamme ja luoda positiivista muutosta yhteiskunnassa. Mikäli sinulla on kysyttävää Consultorin vastuullisuusteemoista, ole yhteydessä.”