Järjestelmäkehitys

Tarjoamme kokonaisvaltaista kehittämistyötä sekä asiantuntijapalveluina että kokonaistoimituksina ja sitoudumme tukemaan niitä koko niiden elinkaaren ajan. Olipa kyse verkkopalveluista, yritysjärjestelmistä, sähköisen asioinnin ja asianhallinnan ratkaisuista tai integraatiopalveluista, olemme luotettava kumppanisi tavoitteidesi saavuttamisessa.

 

Järjstelmäkehitys

Consultor – sinun sovelluskehityskumppanisi

Organisaatioiden digitalisoidessa toimintaansa entistä nopeammin, sovelluskehityksestä on tullut kriittinen osa prosessia. Tarvitsetpa uuden järjestelmän tai esimerkiksi integraation, me tarjoamme asiantuntemusta ja tukea. Consultorin tiimi yhdistää syvällisen teknisen osaamisen sekä laajan liiketoimintaymmärryksen, jotta voimme vastata monipuolisesti tarpeisiinne.

Räätälöidyt ratkaisut tarpeidesi mukaan

Joustavuus on vahvuutemme. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat ainutlaatuisiin tarpeisiinne. Kattava joukko huippuosaajiamme sekä laaja verkostomme parhaita ammattilaisia mahdollistaa nopean toiminnan laadukkaasti. Luota meihin kumppanina, joka ymmärtää sekä tekniset että liiketoiminnalliset haasteesi.

Teknologioita, joiden parissa työskentelemme

 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä!

Lue lisää järjestelmäkehityksestä

Mitä on mikropalvelu­arkkitehtuuri?

Mikropalveluarkkitehtuurissa sovellus koostuu useista pienistä palveluista, jotka kytkeytyvät löysästi toisiinsa ja ovat itsenäisesti asennettavissa. Kukin mikropalvelu vastaa tietystä toiminnallisuudesta ja palvelut kommunikoivat keskenään hyvin määriteltyjen…

Lue lisää