Consultorilta Opetushallituksen intranet sovitussa aikataulussa ja budjetissa

Consultor aloitti toukokuussa 2012 konsultoinnin, jossa uudistettiin Opetushallituksen intranet-sivusto kokonaisuudessaan. Microsoft Sharepoint 2010 -alustalle toteutettu järjestelmä valmistui sovitun aikataulun mukaisesti lokakuussa 2012.

”Yhteistyö Consultorin kanssa sujui loistavasti, projekti valmistui sovitussa aikataulussa ja budjetissa”, kertoo Opetushallituksen ylijohtaja Petri Pohjonen.

”Hankkeessa uudistettiin intranet rakenteeltaan, ulkoasultaan ja toiminnallisuuksiltaan. Consultorilla oli kokonaisvastuu intranetin toteutuksesta ja projektinhallinnasta, lisäksi tehtävänä oli antaa tukea palvelun käyttöönotossa. Tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä työvaiheita olivat vaatimusmäärittelyn tarkentaminen, tekninen suunnittelu, toteutus sekä testaus”, Opetushallituksen projektipäällikkö Kaisa Enakimio kertoo.

”Consultor on ollut toteuttamassa useita intranet-projekteja sekä erilaisia sähköisen työpöydän ratkaisuja niin Sharepoint- kuin Liferay ja Alfresco -teknologioilla. Opetushallitukselle toteuttamamme projekti sujui erinomaisesti, on mukavaa saada asiakkaalta näin hyvää palautetta”, kertoo Consultorin toimitusjohtaja Markus Andersson.

Lisätietoja:
Consultor Finland Oy
Markus Andersson
Toimitusjohtaja
Puh. 040 754 4601